2012. december 18., kedd

Túladagolt érzelmek


Zaj van. A csend elveszett,
Magamra maradtam a sötétben,
S bár a szívem romokban hever,
Mégis arcomon a széles mosoly,
Mert ha nem mutatom, nem fáj.
Nem akartam ez lenni,
Nem akartam ezzé válni,
Hisz halandónak születtem,
Aként akartam meghalni,
De mostmár mindegy.
Így is el vagyok veszve,
Felfestették a gyilkos jelet szívemre.
Ó, a napsugár is rejtőzik előlem,
Nem látok semmit a vak sötétben.
Vérben fürdik szemem, elég sápadt vagyok,
Ami azt illeti, talán az is maradok.
Szörny lettem. A hold áztatja hajamat,
Csak azért hibáztatom Őt és magamat.

10 megjegyzés:

 1. Helló kedves Lina,
  Hát,ez is olyan gyönyörű,mint az előző.Fantasztikus ötlet,szép kifejezések,találó rímek,gyönyörű téma,találó cím,többet nem is tudok mondani.Elkápráztattál,tudod,megmondom mindig véleményem őszíntén,ha tetszik,ha nem annyira,de ez most igenis nagyon tetszett!Csak gratulálni tudok!:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Reni,
   Nem tudom,te ezt direkt teszed?Mindig feldobod a napomat.Nagyon hálás vagyok,köszönöm a véleményed és a gratulációt is.Ezt egy földrajz óra első tíz percében írtam.

   Üdv:Lina.:)

   Törlés
 2. Aha,érdekes.Igen én is mostanában az iskolában szoktam irogatni,mert ha otthon leülök,nem mindig tudom befejezni,ezért az iskolában a fölösleges szüneteket ezzel töltöm.Tehát hasonlítunk.És tényleg így gondolom,hogy gyönyörűek,és persze nem lehet mindig ugyanolyant alkotni,mindenik máshogy sikerül és ezért mindenki művei között vannak kiemelkedőbbek és nem olyan jól sikerültek.Mindenkinek nem mindig ugyanaz tetszik és nincsenek egyforma vélemények:)De ami nagyon tetszik azt mindig elmondom!:)Mindketten elmondjuk őszíntén véleményeinket egymás verseiről és ezért én is hálás vagyok neked,legyen ez mindig így,tanácsokat adjunk egymásnak,olvasgassuk egymást és véleményezzünk,én ígérem minden véleményed ami még jön,véleményezni fogom és követni foglak,hisz imádok itt olvasni.:)Ölelések...Renitől:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Reni,
   Őszintén feldobtad a napomat,pedig mostanában elég lehnagoló kedven van(úgy,mint általában).Én mindent megteszek,minden versedről külön kis véleményt nyújtok be.Nem ígérem,hogy mindegyik pozitív lesz(habár nagy a gyanúm,hogy igen),de legalább őszinte.És ez a fontos.Neked meg nagyon hálás vagyok,hogy minden versemet véleményezed és hogy szépeknek tartod őket.Kifejezetten örülök,ha neked tetszik.Köszönöm,hogy mindig írsz,hálás vagyok.

   Üdv:Lina.:)

   Törlés
 3. Szia Lina! :)

  A vers eleje elég nehezen indult, de a végére megértettem és nagyon megtetszett! Gyönyörű szavakban fejezed ki magad. A verseid nem a szokásos szerelmes és bánatos versek, hanem bármilyen témájúak lehetnek, ami nekem nagyon tetszik! :)
  Köszönöm,hogy olvashatlak! :)

  Üdv, Dorothy

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Dorothy,
   Nagyon szépen köszönöm,ebben igaz egyet értek.Nagyon hálás vagyok azért,hogy olvasod és véleményezed a verseimet.

   Üdv:Lina.:)

   Törlés
 4. Szia Lina!
  Számomra egy kicsit epikai hangulatú volt a vers. A téma, amit választottál, főként a fantasy-ba illő: szörny, átváltozás. Persze, nem akarom a verset a konkrét jelentés szintjére degradálni, de nem jött át az a 'célzat', ami legtöbbször egy versben benne van. Tetszettek a sorok, a frázisokat leszámítva, szépen megfogalmaztad a kis költeményedet. A helyesírásra kérlek ügyelj, feleslegesen ront az összhatáson.
  Love.Ella.Fisher

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Ella,
   Nagyon köszönöm a tanácsot és megpróbálok ezután formálni rajta.

   Üdv:Lina:)

   Törlés
 5. Szia Lina.
  Ezt a verset imádtam. Csak újra meg újra elolvasom, majd kezdem előröl.
  Zseniális vagy!

  Puszi: Vadóckaa

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Vadócka,
   Nagyon kedves vagy,köszönöm.Örülök,hogy tetszett.:)

   Hugs.Lina

   Törlés