Azok a szép mondatok

Kedves földönkívüliek, emberek és egyéb fajok, akiket nem merek itt felsorolni, mert hosszú lesz ez a sor ( a fenébe!)!
Ez egy amolyan térben és időben nem létező blog, ami azt a célt szolgálja, hogy engem szórakoztasson. Persze, illeti a szerzői jog és persze, azért is létesítem, hogy másoknak kedveskedjek versekkel és megszerettessem magam (hahaha, ezt én sem gondoltam komolyan), illetve a költészetet, az emberekkel. Ha a visszájára fordult a dolog, sajnálom, tényleg.
Tehát közszemlére nyilvánítom a verseimet és ezzel próbálom egyensúlyban tartani a lelkem és a környezetem közötti kapcsolatot, hogy az afajata "kirohanásaim" inkább csak itt szerepeljenek, mintsem élőben. Több száz ember előtt. Idegbetegen.
Ezeket nem azért írom, hogy azok az emberek, akik startból vers ellenesek (köszöntem a látogatást, szívesen veszem a teát két cukorral, mehettek!), záporozzák rám a negatív és flegma stílusban megírt véleményüket. Természetesen, szívesen fogadom az építő kritikákat és ha kifinomult stílusban adják a tudtomra, hogy nem jó ez nekem, hagyjam abba, nem veszem zokon, de remélem ez kölcsönös, ugyanis én nem hagyom abba. Rengeteg kieséssel, rengeteg széteséssel működik ez a blog (ahogy én is). És hogy mi tartja életben? Nos, ez egyszerű. Az, hogy a kedves, idegbeteg gondolataim tárházaként szolgál és hogy idejárok levezetni minden érzelmet, ami felgyűlik bennem.
Nem fogok senkire ráakaszkodni, hogy kommentálja a verseim, értékelje, pipálgasson. Ha jónak látja, megteszi anélkül, hogy ezt közölném, ha pedig nem, feleslegesen jártatnám a billentyűzeten az ujjaim. 
Remélem, ezáltal minden vili és nem kell tovább magyarázkodnom, mert már kezdem unni. Amúgyis, nem tudom, kinek írom ezeket a sorokat, mert egy ideje kihalt itt minden. De, majd ha egyszer szupersztár leszek (dupla hahaha), akkor szívesen fogok visszaemlékezni erre az estére, amikor megírtam a köszöntőt annak a pár embernek, aki véletlenül forgatja a fejét a semmi közepén. Üdvözletem! Foglalj helyet! A tea kötelező! És élvezd az időt, amit itt töltesz!:)

csóközön. Lina

2 megjegyzés:

 1. Szia Linda! :)
  Úúú, gyönyörűek a verseid. Tulajdonképpen épp a versek miatt írok neked. :d Szóóóval ja.
  1. Benne lennél egy cserében? :3
  2. Kaptunk egy iskolai feladatot, a dármatanár kitalálta, hogy csináljunk versesfüzetet a kedvenc verseinkből(természetesen jegyre ._.) és van pár versed, ami nagyon tetszik. :3 Szóóóóval, ha beleírnám őket a 'feladatomba', úgy, hogy ott áll mellette a neved, az úgy nem lenne gond? Vagy, megengeded? :D Nem baj, ha nem, csak hát, na~ Próbálkozni lehet. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Uchiha,
   Nagyon örülök, hogy írtál. Köszönöm szépen:) Ez nagyon jól esett. Sajnálom, hogy csak most válaszolok, de alíg találtam rá a kommentedre.:)
   1. Persze.
   2. Részemről a megtiszteltetés:) Ha még alkalmas a dolog..:) Nagyon szépen köszönöm, még egyszer.

   csóközön. Lina

   Törlés